IVF-behandling

Velkommen til Sellmer Klinik – mange tak for din henvendelse og din interesse for vores behandlingstilbud.

 

Hos Sellmer Klinik er vi klare til at tage godt imod dig/ jer, og vi håber at du ved hjælp af dette informationsmateriale kan få svar på nogle af de spørgsmål og tanker, der fylder lige nu.

Vi stræber efter at gøre forløbet hos Sellmer Klinik til en personlig, omsorgsfuld og tryg oplevelse, og du er altid mere end velkommen til at ringe eller maile til os, hvis du har spørgsmål eller blot vil vende nogle ting. Vi besvarer e-mailsene hurtigst muligt og i hvert fald altid på samme dag.

Det er meget forskelligt, hvilke behov vores patienter henvender sig med: For den enlige kvinde kan en inseminationsbehandling i naturlig cyklus være den ideelle løsning, hos det lesbiske par er ønsket om en så mild stimulering som muligt måske udslagsgivende, hos de heteroseksuelle kærester med flere behandlinger uden succes virker det nærliggende at drøfte ICSI-metoden som mulighed. Det kan derfor være forvirrende at navigere imellem alle de oplysninger, du bliver præsenteret for her på siden. Kontakt os gerne med dine spørgsmål, for vi vil gerne gøre det nemmere for dig at komme i gang med den rette behandling, ikke sværere.

Uanset hvad du har med i bagagen, så vil vi gerne møde dig i dit og bringe dig bedst muligt videre.

Et forløb hos Sellmer Klinik skal være en modpol til det ofte tempofyldte offentlige sygehussystem. Et åndehul, hvor du er i centrum.