Indledende lægekonsultation

En fertilitetsbehandling med donoræg starter med en lægekonsultation, hvor vi sammen lægger en individuel plan for hvad der er bedst for netop dig.

Kontakt os i dag

Før vi kan finde en donor til dig skal du først have en lægekonsultation med en af Sellmer kliniks læger.

Lægen vil kunne hjælpe dig med at planlægge din behandling og skræddersy en individuel plan, der tager hensyn til dine ønsker og behov.
Under konsultationen vil lægen tale med dig om din tidligere fertilitetsbehandling og eventuelle tidligere graviditeter eller medicinske tilstande, der kan påvirke din fertilitet.

For at forberede os bedst muligt til samtalen, har vi brug for relevante blodprøver, ultralydsscanninger, journaler over tidligere behandlinger eller operationer og andet relevant materiale.

På baggrund af resultaterne vil lægen kunne vurdere din fertilitet og udvikle en individuel plan for din donorægbehandling. Lægen vil tale med dig om, hvad du kan forvente af behandlingen og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Det er også værd at bemærke, at lægekonsultationen kan foregå virtuelt. Dette kan give dig større fleksibilitet i forhold til tidsplanen og kan spare dig tid og besvær ved at rejse til klinikken.

Hvorfor vælge Sellmer Klinik til din behandling?