Insemination i København og Aarhus

Ved hjælp af en scanning, der er inkluderet i inseminationsprisen, og i samarbejde med dig finder vi det helt rette tidspunkt for inseminationen på Sellmer Klinik.

Få informationsmateriale

Forberedelse og scanning

Selve inseminationen foregår i samarbejde med dig i afslappede omgivelser på Sellmer Klinik. Det er meget vigtigt for os, at du føler dig tryg og afslappet inden inseminationen påbegyndes. På denne måde kan vi bedre opnå det bedst mulige resultat for dig.

Inden behandlingen indledes har vi en kort samtale, hvor vi taler om hvordan du har det og hvor din cyklusdag bliver noteret i din journal. Du / I er også meget velkommen til at stille spørgsmål om alle faser i forløbet.

Herefter scanner vi for at se folliklens og slimhindens størrelse. Dette gør vi for at være sikre på, at det er det rette tidspunkt at inseminere. Scanningen hører med til selve inseminationen.

Herefter påbegyndes selve behandlingen

Vi klargør sæden, dvs. sæden oprenses så kun de bedste og mest livskraftige sædceller er tilbage og gøres klar til inseminationen. Denne fremgangsmåde giver den størst mulige sikkerhed for et positivt resultat af inseminationen med efterfølgende graviditet.

Selve oplægningen af sæden foregår ved at et tyndt, sterilt kateter føres op gennem livmoderhalsen og ind i livmoderen, hvor sæden lægges. Det er en meget nænsom metode, og sædcellerne vil herefter selv kunne finde frem til ægget.

Oplægningen tager ganske kort tid og er helt uden smerter og ubehag. Når inseminationen er overstået, er du velkommen til at ligge og slappe lidt af, hvis du føler behov for dette.

Få informationsmateriale

Hvorfor vælge Sellmer Klinik til din behandling?