Mød vores personale

                          Anette Sellmer

                                             CEO & Embryolog

Jeg hedder Anette Sellmer og er uddannet bioanalytiker med en overbygning i human assisteret reproduktionsteknologi/IVF. Jeg er indehaver af Sellmer Klinik, som jeg har startet fordi jeg ønsker, at hjælpe alle de kvinder jeg kan, med at få opfyldt deres ønske om at få et barn.

Da jeg selv er mor og derfor bekendt med den lykke det er at får børn, ønsker jeg at hjælpe alle der har dette brændende ønske om et barn. Jeg står derfor klar med svar på dine/jeres spørgsmål, målrette behandling samt vejledning både før og efter behandling.

                         Mohamed Khalil

                                                          Læge

Mit navn er Mohamed Khalil og jeg blev færdig uddannet læge i 1990 i Egypten. Jeg har efterfølgende udført et postgraduate diplom i gynækologi og obstetrik i 1997 i Cairo og afsluttet min specialistuddannelse  i 1998. Siden 1999 har jeg boet i Danmark, hvor jeg i 2010 blev speciallæge.

Jeg har bred erfaring inden for obstetrik og gynækologi, hvori jeg har opnået et højt operativt niveau. Dog har fertilitet altid været min særlige interesse. De sidste 11år har jeg arbejdet på forskellige fertilitetsklinikker, både i det offentlige (Hvidovre og Herlev hospital), og på private klinikker.

Jeg taler, dansk, engelsk, arabisk/egyptisk, og fransk, hvilket gør at vi kan kommunikere med hinanden på det sprog du fortrækker. Jeg vil gerne give mine patienter mulighed for at blive hørt og inddraget i forbindelse med behandlingen og de relaterede beslutninger.

                          Nathanael Noer

                                                    Embryolog

Jeg hedder Nathi og er uddannet Bioanalytiker med 4 års erfaring inden for fertilitet. Jeg befinder mig hovedsageligt i ægge laboratoriet, hvor du også vil komme til at møde mig i forbindelse med IVF-behandling, eller hvis du skal have taget en blodprøve.

I sæd-laboratoriet består mit arbejde af, at oprense og klargøre sæd-prøven som senere skal bruges til at befrugte ægget, eller skal vi bare vente på at storken kommer😊

Jeg taler dansk, engelsk og kan kommunikere på tysk, lidt bedre end Sacha.

Jeg sætter stor pris på mit arbejde og værdsætter at kunne være med til at hjælpe dine/jeres ønske et skridt på vejen.

                          Sacha Weirup

                                                  Embryolog

Jeg hedder Sacha. Du kan møde mig når du henvender dig telefonisk, på mail eller til behandling. Jeg taler dansk og engelsk. Tysk er ikke min stærke side, men jeg forstår det meste.

Det betyder meget for mig, at jeg i hverdagen er med til at hjælpe kvinder og par, der ønsker at få opfyldt deres største ønske. Da jeg selv er mor til to børn, giver det mig en stor glæde at kunne bidrage til at andre får mulighed for at få opfyldt deres store ønske.

Det er vigtigt, at I føler jer trygge og hørte i jeres fertilitetsforløb, og til det står jeg meget gerne til rådighed.

                         Sanne Drabæk

                                                Sygeplejerske

Jeg hedder Sanne. Jeg blev certificeret sygeplejerske i 2003 og arbejdede efterfølgende inden for gynækologi. I 2004 blev jeg introduceret til fertilitet, og siden da, har dette område haft min store interesse.

Jeg fik min erfaring med fertilitetsarbejde på offentlige og private fertilitetsklinikker, både her i Danmark men også i England hvor jeg arbejdede i 3 år. I England blev jeg introduceret til ægdonation og har siden med stor interesse arbejdet med dette. Jeg føler mig privilegeret i at kunne møde glade unge kvinder, som gerne vil donere æg for at hjælpe andre. Det bedste for mig er, når jeg kan kontakte en modtager og fortælle, at nu har jeg funder en ægdonor til dem.

Du vil også møde mig, når du henvender dig på telefonen/mailen eller kommer til IVF eller inseminationsbehandling, jeg glæder mig til at tage imod dig/jer.

                            Nina Emeis

                                         Fertilitetskoordinator

Jeg hedder Nina. Som fertilitetskoordinator i Sellmer Klinik møder du mig, når du henvender dig via mail, telefonisk eller direkte og også, når vi holder den forberedende samtale.

Vores kontakt kan foregå på dansk, engelsk, tysk og fransk, når vi drøfter dine behov i forbindelse med behandlingen og evt. dine ønsker med henblik på en donor. Det løfter min dag meget, at jeg får lov til at møde og oftest også hjælpe så mange vidt forskellige mennesker, som alle har et ønske om at få et barn til fælles. Som mor til 2 børn vil jeg gerne bidrage til, at dette kan lykkes.

                         Karin Sintring

                                        Fertilitetskoordinator

Mit navn er Karin. Jeg er af Svensk-Indisk oprindelse og taler engelsk, tysk, dansk, fransk og svensk. De sidste 6 år af mit liv har været dedikeret til fertilitet.

Som fertilitetskoordinator nyder jeg, at informere- samt støtte dig/jer hen ad vejen om det er telefonisk, på e-mail, i klinikken eller til konsultation.

Det er et stort skridt, at rejse til udlandet for at modtage en fertilitetsbehandling. Derfor håber jeg på, at du/I føler jer godt tilpas med mig her på Sellmer klinik.

                             Assia Ferraz

                                    Digital Marketingmedarbejder

Mit navn er Assia og jeg er uddannet markedsføringsøkonom. Som Digital Marketingmedarbejder i Sellmer Klinik møder du mig, når du henvender dig via vores sociale medier.

Mit arbejde består hovedsageligt af, at udarbejde annoncer samt indhold på vores sociale medier, som skal lette dit fertilitetsforløb hos Sellmer Klinik, ved at tilgængeliggøre relevante informationer, og råd omkring fertilitet.

Jeg taler dansk, engelsk og kan kommunikere på fransk. Har du ønsker til indhold, som du mener vil lette dit forløb, så er du velkommen til at skrive til mig på marketing@sellmerklinik.dk, Instagram eller Facebook.

Vi glæder os til at tage godt imod dig/jer på Sellmer Klinik.