Personale

Anette Sellmer

Jeg hedder Anette Sellmer, er uddannet bioanalytiker med en overbygning i human assisteret reproduktionsteknologi / IVF, jeg er indehaver af Sellmer Klinik, som jeg har startet fordi jeg ønsker at hjælpe alle de kvinder jeg kan, med at få opfyldt deres ønske om at få et barn. Jeg startede i 1998 i fertilitetsbranchen, hvor jeg har arbejdet både på offentlig og private klinikker, deltaget i alle relevante kurser og kongresser, er derfor meget glad for at kunne byde velkommen her i klinikken.

Det at ønske sig et barn, betyder ikke altid at det lykkes når man selv er parat. Det kan der være mange årsager til, drømmemanden ikke er fundet, stress og jag eller blot det at en graviditet lader vente på sig. Da jeg selv er mor og derfor bekendt med den lykke det er at får børn, ønsker jeg at hjælpe alle der har dette brændende ønske om et barn. Jeg står derfor klar med svar på dine/jeres spørgsmål, målrette behandling samt vejledning både før og efter behandling.

Som sagt har jeg mange års erfaring indenfor fertilitetsbranchen og mit mål er at yde dig/jer en professionel, respekt- og omsorgsfuld behandling, i trygge og rolige omgivelser.

Nina Emeis

Jeg hedder Nina. Som fertilitetskoordinator i Sellmer Klinik møder du mig, når du henvender dig via mail, telefonisk eller direkte og også, når vi holder den forberedende samtale.

Vores kontakt kan foregå på dansk, engelsk, tysk og fransk, når vi drøfter dine behov i forbindelse med behandlingen og evt. dine ønsker med henblik på en donor. Det løfter min dag meget, at jeg får lov til at møde og oftest også hjælpe så mange vidt forskellige mennesker, som alle har et ønske om at få et barn til fælles. Som mor til 2 børn vil jeg gerne bidrage til, at dette kan lykkes.

Sacha Weirup

Jeg hedder Sacha.

Du kan møde mig når du henvender dig telefonisk, på mail eller til behandling.

Jeg taler dansk og engelsk. Tysk er ikke min stærke side, men jeg forstår det meste.

Det betyder meget for mig, at jeg i hverdagen er med til at hjælpe kvinder og par, der ønsker at få opfyldt deres største ønske. Da jeg selv er mor til to børn, giver det mig en stor glæde at kunne bidrage til at andre får mulighed for at få opfyldt deres store ønske.

Det er vigtigt, at I føler jer trygge og hørte i jeres fertilitetsforløb, og til dét står jeg meget gerne til rådighed.

Vi glæder os til at se dig / jer på Sellmer Klinik.