Personale

Anette Sellmer

Jeg hedder Anette Sellmer, er uddannet bioanalytiker med en overbygning i human assisteret reproduktionsteknologi / IVF, jeg er indehaver af Sellmer Klinik, som jeg har startet fordi jeg ønsker at hjælpe alle de kvinder jeg kan, med at få opfyldt deres ønske om at få et barn. Jeg startede i 1998 i fertilitetsbranchen, hvor jeg har arbejdet både på offentlig og private klinikker, deltaget i alle relevante kurser og kongresser, er derfor meget glad for at kunne byde velkommen her i klinikken.

Det at ønske sig et barn, betyder ikke altid at det lykkes når man selv er parat. Det kan der være mange årsager til, drømmemanden ikke er fundet, stress og jag eller blot det at en graviditet lader vente på sig. Da jeg selv er mor og derfor bekendt med den lykke det er at får børn, ønsker jeg at hjælpe alle der har dette brændende ønske om et barn. Jeg står derfor klar med svar på dine/jeres spørgsmål, målrette behandling samt vejledning både før og efter behandling.

Som sagt har jeg mange års erfaring indenfor fertilitetsbranchen og mit mål er at yde dig/jer en professionel, respekt- og omsorgsfuld behandling, i trygge og rolige omgivelser.

Mohamed Khalil

Jeg er født i 1965 og opvokset i Egypten, hvor jeg blev færdig uddannet som læge i 1990.

Har taget postgraduate diplom i gynækologi og obstetrik i 1997 i Cairo og afsluttet min specialistuddannelse i Egypten i 1998. Jeg har levet i Danmark siden 1999, hvor jeg blev speciallæge i 2010.

Jeg har bred erfaring inden for obstetrik og gynækologi, hvori jeg har opnået et højt operativt niveau, men fertilitet har altid været min særlige interesse. De sidste 11år har jeg arbejdet på forskellige fertilitetsklinikker, både i det offentlige (Hvidovre og Herlev hospital), og på private klinikker.

Jeg taler, dansk, engelsk, arabisk/egyptisk, og fransk, hvilket gør det nemt for mig at kommunikere med vores patienter, som kommer fra forskellige kulturer.

Mit mål er at give mine patienter den bedste mulige behandling, og jeg sætter stor pris på god kommunikation, hvor mine patienter altid er i centrum. Jeg vil gerne give dem mulighed for at blive hørt og inddraget i forbindelse med behandlingen og de relaterede beslutninger.

Nina Emeis

Jeg hedder Nina. Som fertilitetskoordinator i Sellmer Klinik møder du mig, når du henvender dig via mail, telefonisk eller direkte og også, når vi holder den forberedende samtale.

Vores kontakt kan foregå på dansk, engelsk, tysk og fransk, når vi drøfter dine behov i forbindelse med behandlingen og evt. dine ønsker med henblik på en donor. Det løfter min dag meget, at jeg får lov til at møde og oftest også hjælpe så mange vidt forskellige mennesker, som alle har et ønske om at få et barn til fælles. Som mor til 2 børn vil jeg gerne bidrage til, at dette kan lykkes.

Sacha Weirup

Jeg hedder Sacha.

Du kan møde mig når du henvender dig telefonisk, på mail eller til behandling.

Jeg taler dansk og engelsk. Tysk er ikke min stærke side, men jeg forstår det meste.

Det betyder meget for mig, at jeg i hverdagen er med til at hjælpe kvinder og par, der ønsker at få opfyldt deres største ønske. Da jeg selv er mor til to børn, giver det mig en stor glæde at kunne bidrage til at andre får mulighed for at få opfyldt deres store ønske.

Det er vigtigt, at I føler jer trygge og hørte i jeres fertilitetsforløb, og til dét står jeg meget gerne til rådighed.

Sanne Drabæk

Jeg hedder Sanne, jeg blev certificeret sygeplejerske i 2003 fra Roskilde sygeplejeskole.

Da jeg blev certificeret som sygeplejerske, begyndte jeg at arbejde inden for gynækologi. I 2004 blev jeg introduceret til fertilitet, og siden da, har dette område haft min store interesse.

Jeg fik min erfaring med fertilitetsarbejde på offentlige og private fertilitetsklinikker, både her i Danmark men også i England hvor jeg arbejdede i 3 år. I England blev jeg introduceret til ægdonation og har siden med stor interesse arbejdet med dette. Jeg føler mig privilegeret i at kunne møde glade unge kvinder, som gerne vil donere æg for at hjælpe andre. Det bedste for mig er, når jeg kan kontakte en modtager og fortælle, at nu har jeg funder en ægdonor til dem.

Du vil også møde mig, når du henvender dig på telefonen/mailen eller kommer til IVF eller inseminationsbehandling, jeg glæder mig til at tage imod dig/jer.

Nathanael Noer

Jeg hedder Nathanael, i daglig tale kaldte Nathi.

Giulia Pataro

Jeg hedder Giulia

Vi glæder os til at se dig / jer på Sellmer Klinik.