Inseminationsbehandling i Aarhus

Åbningstilbud
Vi fejrer åbningen af vores afdeling i Aarhus
50% på inseminationsbehandling*.

Tilbuddet gælder både for insemination i naturlig eller stimuleret cyklus.

Få informationsmateriale

Hos Sellmer Klinik skaber vi de bedste rammer for din inseminationsbehandling. Vi behandler både med donorsæd og partnersæd.

Det er meget vigtigt for os, at du føler dig tryg og afslappet inden inseminationen påbegyndes. På denne måde kan vi bedre opnå det bedst mulige resultat for dig.

Inden behandlingen indledes har vi en kort samtale, hvor vi taler om hvordan du har det og hvor din cyklusdag bliver noteret i din journal. Du / I er også meget velkommen til at stille spørgsmål om alle faser i forløbet.

Herefter scanner vi for at se folliklens og slimhindens størrelse. Dette gør vi for at være sikre på, at det er det rette tidspunkt at inseminere. Scanningen hører med til selve inseminationen.

Herefter påbegyndes selve inseminationsbehandling

Vi klargør sæden, dvs. sæden oprenses så kun de bedste og mest livskraftige sædceller er tilbage og gøres klar til inseminationen. Denne fremgangsmåde giver den størst mulige sikkerhed for et positivt resultat af inseminationen med efterfølgende graviditet.

Selve oplægningen af sæden foregår ved at et tyndt, sterilt kateter føres op gennem livmoderhalsen og ind i livmoderen, hvor sæden lægges. Det er en meget nænsom metode, og sædcellerne vil herefter selv kunne finde frem til ægget.

Oplægningen tager ganske kort tid og er helt uden smerter og ubehag. Når inseminationen er overstået, er du velkommen til at ligge og slappe lidt af, hvis du føler behov for dette. Du får en graviditetstest med hjem, som du tager 14 dage efter behandling.

Få informationsmateriale

Du finder Sellmer Klinik i hjertet af Aarhus
Vi har en stor og lys klinik, der ligger på Åboulevarden 17, 8000 Aarhus C.

Åbningstider i klinikken
Vi holder åbent  365 dage omåret

Telefon 30307079
Mail infoaarhus@sellmerklinik.dk

"*" indikerer påkrævede felter

Send venligst informationer om*

Åbningstilbud i Aarhus

Vi fejrer åbningen af vores afdeling i Aarhus med 50% på inseminationsbehandling / IUI behandling.
*Gælder for 1. inseminationsbehandling og ikke nuværende samt tidligere kunder hos Sellmer Klinik. Gælder ikke på køb af sæd.

Hvorfor vælge Sellmer Klinik til din behandling?