Inseminationsbehandling for lesbiske

Hos Sellmer Klinik byder vi alle familieformer velkommen og en stor del af vores kunder er lesbiske, som vi har hjulpet med inseminationsbehandling.

I Danmark hilser vi alle regnbuefamilier velkommen og her på klinikken er vi  stolte af at have hjulpet så mange lesbiske med at få opfyldt ønsket om et barn. Nogle af vores medarbejdere har selv donorbørn og kender derfor alt til de spørgsmål, som du måske står med lige nu.

En stor del af vores kunder er lesbiske, som af lovgivningsmæssige årsager ikke har mulighed for at modtage behandling i deres hjemland – vi møder jer uden fordomme hos Sellmer Klinik, og vi kender til alle de udfordringer, man som lesbisk eller singlekvinde med ønske om et barn møder på vejen til graviditet og fødsel.

Vi er stolte af at have hjulpet så mange med at få opfyldt ønsket om et barn. Vi håber, I bliver de næste, vi kan hjælpe på vores hyggelige klinik med vores erfarne personale.

Længere nede på siden har samlet forløbet for jer, så I hurtigt kan få et overblik.

Vi har ingen ventetid på inseminationsbehandling, så I kan være i gang allerede i dag. 

Få informationsmateriale

Samtale:
Du booker en samtale med vores fertilitetskoordinator, der gennemgår behandlingsforløbet med dig.

Book en tid her

Forberedelsen:
I Danmark er der lovpligtige krav til blodprøver, som du skal have taget inden behandlingen og nogle prøver, som vi vil anbefale dig at få taget, bl.a. en passageundersøgelse af dine æggeledere, så vi ved, at der er passage inden behandlingen påbegyndes.

Derudover, så skal du også have bestilt sæd til behandlingen fra sædbanken.

Læs mere her

Selve behandlingen:
Behandlingen kan foretages både med og uden hormonstimulation afhængigt af din situation. I samarbejde med dig, udarbejder vi en behandlingsplan, der passer til dig.

I en naturlig cyklus – uden hormoner – fastlægges din ægløsning med ægløsningstest. Når ægløsningstesten er positiv, skal inseminationen planlægges den efterfølgende dag. I en stimuleret cyklus tager du hormoner derhjemme Inseminationstidspunktet fastlægges med scanning og en ægløsende sprøjte. Inseminationen foretages ca. 36 timer efter, du har taget den ægløsende sprøjte.

Inseminationen foregår i rolige omgivelser i klinikken. Det er en ukompliceret procedure, og du kan fint tage hjem umiddelbart efter inseminationen.

Efter behandlingen:
Efter behandlingen kan du gå tilbage til en normal hverdag. 14 dage efter behandlingen skal du tage en graviditetstest og melde resultatet til os.

Hvorfor vælge Sellmer Klinik til din behandling?