IVF-behandlingen hos Sellmer Klinik

Velkommen til Sellmer Klinik – mange tak for din interesse for vores IVF-behandlingstilbud

Hos Sellmer Klinik er vi klare til at tage godt imod dig / jer, og vi håber, at du her på vores hjemmeside kan få svar på nogle af de spørgsmål og tanker, der fylder lige nu.

Vi stræber efter at gøre forløbet til en personlig, omsorgsfuld og tryg oplevelse, og du er altid velkommen til at skrive en e-mail til os eller at ringe, hvis du har spørgsmål eller blot vil vende nogle ting. Vi svarer dig hurtigst muligt og i hvert fald samme dag, hvis du henvender dig indenfor kl 16.

Det er meget forskelligt, hvilke behov vores patienter henvender sig med: For den enlige kvinde kan en inseminationsbehandling i naturlig cyklus være den ideelle løsning, hos det lesbiske par er ønsket om en så mild stimulation som muligt måske udslagsgivende, hos de heteroseksuelle kærester med flere behandlinger uden succes virker det nærliggende at drøfte ICSI-metoden som mulighed. Det kan derfor være forvirrende at navigere imellem alle de oplysninger, du bliver præsenteret for her på siden. Kontakt os derfor gerne med dine spørgsmål, for vi vil gerne gøre det nemmere for dig at komme i gang med den rette behandling, ikke sværere.

Uanset, hvad du har med i bagagen, så vil vi gerne møde dig i dit og bringe dig bedst muligt videre.

Et forløb hos Sellmer Klinik skal være en modpol til det ofte tempofyldte offentlige sygehussystem. Et åndehul, hvor du er i centrum.